Kas

Okulumuzda TÜBİTAK projeleri kapsamında yapılması planlanan çalışmalar  ve Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) tanıtımı  ve uygulaması ile ilgili tüm öğretmenlerimizin katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 5-D sınıfı öğrencimiz Sümeyye GÜNEY 'Muaythai' sporunda minikler kategorisinde Türkiye 3.cüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde masalların eğitimsel ve kültürel işlevleri konusunda farkındalık geliştirmek ve öğrencilerin bilişsel ve dilsel gelişimlerine katkıda bulunmak amacı ile hayata geçirilen "Evvel Zaman İzinde" projesi kapsamında Ekim ayı olağan toplantısı yapıldı. Komisyonlar oluşturularak çalışma takvimi belirlendi.

Ekm

Avrupa Birliği Erasmus+ programı Stratejik Ortaklık kapsamındaki DIGITAL POWER projemizin Almanya hareketliliği için okulumuzdan 2 öğretmen ve 2 öğrenci okul ziyareti yapacaklardır. Projede yer almak isteyen öğrencilerimizden 2 asil ve 2 yedek öğrenci seçilecek, öğrenci seçiminde aşağıda belirtilen projeye katılım kriterlerinden elde edilecek puanlar dikkate alınacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerimizin  niçin bu projeye dahil olmak istediklerini belirten bir motivasyon mektubu yazmaları ve  Digital Power Projesi için dijital ortamda bir logo tasarlamaları gerekmektedir. Motivasyon mektubunu ve logolaları 18.10.2022 saat 17.00'a  kadar ismetpasa.projeler@gmail.com adresine göndererek İngilizce ve Dijital Yeterlilik Sınavlarına başvurmaları gerekmektedir.

Ekm

Okulumuz İsmetpaşa Ortaokulu, Avrupa Birliği Erasmus+ Programı çerçevesinde Almanya'daki Gemeinschaftsschule Althengstett adlı okul koordinatörlüğünde hibe almaya hak kazanan DE 03-KA210-SCH-FE4AC30D sözleşme numaralı 'Digital Power' adlı stratejik ortaklık projesine ortak olarak katılmaya hak kazanmıştır.

Ekm

Okulumuzda 13-14-15 Ekim ERASMUS GÜNLERİ kapsamında öğrencilerimize hazırlamış olduğumuz Polonya Hareketliliği deneyim

paylaşımı videosu izletildi. Öğretmenlere Avrupa Birliği Erasmus Projeleri Hakkında Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Okulumuzdaki Erasmus Köşesinde fotoğraflar, resimler ve afişler sergilendi.

Ekm

2-8 Ekim tarihleri arasında okulumuz öğrencileri ile Polonya'nın Paczkowo şehrindeki SZKOŁA PODSTAWOWA IM.ŚW.JANA PAWŁA II W PACZKOWIE okulunu ziyaret etti. Polonya'daki eğitim sistemi, insanların günlük yaşamları ve kültürleri hakkında bilgisahibi oldular. Okulda yeşil ekran uygulmasının kullanıldığı dijital drama ve İngilizce, Lehce ve Türkçe'nin kullanıldığı ortak bir şarkı için koro çalışması faaliyetine katıldılar. Okulda Polonyalı arkadaşlarıyla birlikte İngilizce derslerine katıldılar. Sınıfi içi drama, floorball sporu, zencefilli kurabiye yapımı, kamp ateşi yakma, Poznan şehir turu, Eski Köy Evleri Müzesi ziyareti gibi etkinlikler öğrencilerimizin kaynaşmasına ve kültürleraraası etkileşimin katkıda bulundu.