Öğrencilerimiz Polonya'da

2-8 Ekim tarihleri arasında okulumuz öğrencileri ile Polonya'nın Paczkowo şehrindeki SZKOŁA PODSTAWOWA IM.ŚW.JANA PAWŁA II W PACZKOWIE okulunu ziyaret etti. Polonya'daki eğitim sistemi, insanların günlük yaşamları ve kültürleri hakkında bilgisahibi oldular. Okulda yeşil ekran uygulmasının kullanıldığı dijital drama ve İngilizce, Lehce ve Türkçe'nin kullanıldığı ortak bir şarkı için koro çalışması faaliyetine katıldılar. Okulda Polonyalı arkadaşlarıyla birlikte İngilizce derslerine katıldılar. Sınıfi içi drama, floorball sporu, zencefilli kurabiye yapımı, kamp ateşi yakma, Poznan şehir turu, Eski Köy Evleri Müzesi ziyareti gibi etkinlikler öğrencilerimizin kaynaşmasına ve kültürleraraası etkileşimin katkıda bulundu.

Düzce İsmetpaşa Ortaokulu adına Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünün akredite olduğu Erasmus+ projeleri kapsamında 2021-1-TR01-KA121-SCH-000008398 numaralı projenin konsorsiyum üyesi olarak öğrenci grup haraketliliğini 02-08 Ekim 2022 tarihleri arasında  öğretmenimiz Fatma Nur Korkmaz Sert eşliğinde ve 5 öğrencimiz ile  Paczkowo/Polonya'da gerçekleştirdik.

Yayın: 14.10.2022 - Güncelleme: 17.10.2022 10:22 - Görüntülenme: 488