DÜZCE / MERKEZ - İsmetpaşa Ortaokulu

İsmetpaşa Ortaokulu

Şerefiye Mah. Necatibey Sk. Nu 04 Merkez/DÜZCE
Vizyon
Türk Milli Eğitimi´nin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda sorumluluk sahibi bireyler yetiştiren, çalışanları ve öğrencileri ile yenilikleri takip eden, bilgilerini hayata geçiren, ğverimliliği ve kaliteyi sürekli artıran, öğretmen-öğrenci-veli etkileşimine önem veren; disiplini, vizyonu, dinamik kadrosu, çağdaş eğitimi; sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerdeki başarıları ile kendini kanıtlamış köklü bir okul olmak.
Misyon
Ülkemizi ve kültürümüzü çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bilgi ve beceriye sahip bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İkili Öğretim
7:30 - 13:10 ; 13:20 - 19:00
Ulaşım
Okulumuz il merkezinde yer aldığından yürüyerek ya da her türlü ulaşım aracıyla okulumuza ulaşım oldukça kolaydır.
Şerefiye Mh. Necatibey Sk. Nu: 4 Merkez/Düzce
Okulumuz il merkezinde yer almaktadır.
Sportif Etkinlikler
Satranç, jimnastik, futbol, tekvando gibi bir çok spor dalında öğrencilerimiz her yıl okulumuza çeşitli ödüller kazandırmaktadırlar.