Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İSMETPAŞA ORTAOKULU 1. DÖNEM                 7. SINIFLAR İL GENELİ ORTAK MATEMATİK SINAVI

Ara

Tüberküloz (Verem) Nedir Belirtileri Nelerdir?

Ara

2. Yazılı Sınav Takvimi belli oldu.

Ara

Öğrencilerimiz Kızılay iyilik faaliyetleri kapsamında kıyafet, tekstil ürünleri ve gıda yardımında bulundular. Toplam 249 kilogram yardım paketi Kızılay yetkililerine teslim edildi.

Ara

Cumhuriyetin 100. Yılı Programı Güvenlik Güçleri ile Öğrenci Buluşmaları kapsamında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle Düzce İl Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ettik.

Kas

Avrupa Birliği Erasmus+ programı Stratejik Ortaklık kapsamındaki DIGITAL POWER projemizin Portekiz ve Kuzey Makedonya hareketliliği için okulumuzdan 2’şer öğretmen ve 2’şer öğrenci okul ziyareti yapacaklardır. Her bir hareketlilik için öğrencilerimizden 2 asil ve 2 yedek öğrenci seçilecek, öğrenci seçiminde aşağıda belirtilen projeye katılım kriterlerinden elde edilecek puanlar dikkate alınacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerimizin  niçin bu projeye dahil olmak istediklerini belirten ve kendilerini tanıtan motivasyon mektubunu İngilizce olarak yazıp 07.11.2023 tarihine kadar okul Müdür yardımcımız Muhammed Dalak’a teslim ederek İngilizce ve Dijital  Yeterlilik Sınavlarına başvurmaları gerekmektedir.

Ekm

Erasmus+ Programı Stratejik Ortaklık KA210 kategorisindeki Digital Power adlı projenin üçüncü hareketliliği Almanya, Portekiz, Hırvatistan ve Kuzey Makedonya’daki proje ortağı okullardan gelen öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla 16-18 Ekim 2023 tarihlerinde Düzce İsmetpaşa Ortaokulunda gerçekleştirildi.

Ekm

Avrupa Birliği 09-14 Ekim 2023 Erasmus Günleri kapsamında okulda pano çalışması ve Erasmus ile ilgili afiş tasarımları yapılmış. 2022-2023 Eğitim-öğretim yılında gerçekleştirilmiş olan hareketliliklerle ilgili sunumları ve katılan öğrencilerin deneyim paylaşm videoları okulun sosyal medya hesaplarında paylaşılmıştır.

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı çerçevesinde yürütülen projeler İsmetpaşa Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin dijital çağın geresinimleri, iklim değişikliği ile mücadele, farklı eğitim sistemleri ve kültür yapılarına karşı farkındalıklarını arttırmalarına yardımcı olmaktadır.

Eyl

Ülkemiz küresel iklim değişikliğinin etkilerinin yoğun hissedildiği Akdeniz kuşağında yer almakta ve yüksek risk grubu ülkeler arasında kabul edilmektedir. Önümüzdeki 100 yıl için yapılan iklim değişikliği tahminlerine göre, ülkemizde su kaynaklarının yaklaşık %25 oranında azalması beklenmektedir.

İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM KURUMLARI BURSLULUK SINAVI KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ..

Ock

İsmetpaşa Ortaokulu  Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Avrupa Birliği Erasmus + Projeleri kapsamındaki KA121-SCH- E6A3678D projesine konsorsiyum üyesi olarak dahil edilmiştir.

Ara

Evvel Zaman İzinde Projesi kapsamında 6-D sınıfı öğrencimiz Serra Güler sizlere "Keloğlan ve Altın Bülbül" masalını anlatıyor. Hadi, hep birlikte dinleyelim. #evvelzamanizinde

Ara

İsmetpaşa Ortaokulu, ortağı olduğu Erasmus+ Programı Stratejik Ortaklık K210 projesi "Digital Power" kapsamında 29 Kasım – 1 Aralık 2022 tarihleri arasında Almanya hareketliliği gerçekleştirdi. Althengstett Gemeinschaftsschule koordinatörlüğünde yürütülen projenin ilk hareketliliğinde proje ortağı olan Portekiz, Kuzey Makedonya ve Hırvatistan'dan gelen öğretmen ve öğrencilerle çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda TÜBİTAK projeleri kapsamında yapılması planlanan çalışmalar  ve Öğrenci/Öğretmen Destek Sistemi (ÖDS) tanıtımı  ve uygulaması ile ilgili tüm öğretmenlerimizin katılımıyla bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.